FAVORIT

Katalog-2020-Siegenia-S-4

Isproban i pouzdan kvalitet SIEGENIA.

Činjenica da FAVORIT znači visoka jednostavnost korišćenja, izdržljivost i funkcionalnu pouzdanost dokazana je sastavom. Ovo ne samo da zadovoljava sve zahteve više nego adekvatno, već je kao prvi sastav sa TRIAL rupom za bušenje uvek bio ispred svog vremena. Usavršen tokom godina, pruža vam zaista pouzdana rešenja sa strogo testiranom SIEGENIA kvalitetom koja se mogu lako i efikasno proizvesti.

Jedna komponenta – širok spektar prednosti.

VS S-ES ugao pogona je opremljen nogama jednake dužine i pe;urkastim pečurskasti prihvatnikom. Može se koristiti za sve veličine krila i kombinuje nekoliko funkcija u jednoj komponenti. To osigurava visok nivo jednostavnosti korišćenja sa minimalnim zadržavanjem zaliha. Otvaranje, naginjanje i zatvaranje je posebno glatko jer se krilo, zahvaljujući mogućnosti naknadnog montiranja ili prethodnog ugradnje valjka za podizanje krila (inliner), rano podiže i ublažava kako bi se lagano kliznulo u okvir.

  1. Nagibna brava
  2. Deo za zaključavanje
  3. Podizač krila

Pomeranje krila je nemoguća.

Elementi za zaključavanje nagiba TITAN ne samo da sprečavaju napetost ili “pomeranja” krila na svim veličinama prozora, već takođe pružaju mogućnost nadogradnje podizača krila.

  • Nema klepetanja u nagibnom položaju sa svim veličinama prozora.
  • Podizač krila može se naknadno ugraditi kako bi se postigli posebno dugotrajni prozori sa trajno visokom jednostavnošću korišćenja.
  • Podesivo podešavanje pritiska za veću kompresiju.
  • With integrated run-up and burglar resistance in tilt position