HAFI

Kvake na vratima

Obimni HAFI asortiman opreme za vrata od nerđajućeg čelika stvara mogućnost da se kompletan dizajn soba završi u formi i funkciji. Pored toga, nudimo i izvesnost da se ova selekcija dizajna može dosledno sprovoditi u svim trgovinama.

Ručice za prozore

Obimni HAFI opseg drška prozora od nerđajućeg čelika stvara mogućnost da se završi dizajn prostorija u formi i funkciji. Pored toga, nudimo i izvesnost da se ova selekcija dizajna može dosledno sprovoditi u svim trgovinama.

Zaštita/ulazna vrata

Široki HAFI asortiman zaštitnih uklapanja od nerđajućeg čelika nudi sertifikovanu zaštitu od provale i maksimalna tehnička svojstva. Pored toga, nudimo i izvesnost da se ova selekcija dizajna može dosledno sprovoditi u svim trgovinama.

Elektronski sistemi zaključavanja

Pribor

Ovde ćete naći korisne proizvode oko vrata: Od informativnih znakova do pragova ili bafera do rukovanja školjkama za klizna vrata.

Ručke za podizanje i klizanje

Nastavite izabrani dizajn pomoću vrata za podizanje i klizanje. Zahvaljujući patentiranoj “Push-Push” funkciji, po prvi put je moguće pustiti u wc šolju ručice za podizanje i klizanje vrata.

Panične brave na vratima

Tehnologija paničnog zaključavanja iz HAFI – sertifikovana prema DIN EN 1125 – osigurava da ljudi mogu da napuste opasnu oblast brzo i lako u bilo kom trenutku, čak i u situaciji panike.

Zaština

Suštinska komponenta za zaštitu od provale i opasnih situacija je kontrolisano funkcionisanje vrata. Zajedno sa SAG Schulte Schlagbaum, HAFI je razvio specijalizovanu hardversku jedinicu za ovu namenu.