HAFI home

Si Line je generalni distributer za brand : HAFI

Kvaka na vratima omogućava prirodnu interakciju sa rukom korisnika, kombinujući njen skulpturalni oblik i uglačanu površinu sa prednje strane kako bi se stvorio bezvremeno lep dekorativni dizajnerski element za vrata i prozore.

Rezultat saradnje HAFI i UNStudija je dizajn kvake na vratima koji se može koristiti na bilo kom prozoru i vratima, u svim trgovinama, u nacionalnim ili međunarodnim velikim projektima.

Dizajner Ben van Berkel: “Rad sa HAFI je bio fantastično iskustvo. HAFI je izuzetno preduzetnička kompanija koja se ne plaši da isproba nove ideje i uvek traži inovativne, ali izvodljive načine za dizajniranje proizvoda za velike projekte. Pored posete njihovoj kompaniji, sproveli smo niz neverovatno kreativnih i pozitivnih radionica kako bismo razvili 244 porodice grifona i zajedno doradili detalje.”
“HAFI 244 je ergonomski, udoban, čvrst, jednostavan za proizvodnju i nije previše komplikovan za proizvodnju, što ga čini pristupačnom opcijom za sve
veličine zgrada. Pored toga, dizajniran je tako da se može otvoriti rukom ili laktom. Širok spektar površina i boja HAFI-ja, omogućava da kvaka uklopi u bilo koji objekat.”

Messerschmitt Systems & HAFI Cooperation

Dizajn i elektronika otvorena vrata – Messerschmitt Invisible Line i HAFI Design 311 Design by Studio F. A. Porsche.

Elchingen/Schwaig – Stvaranje prekretnica uprkos teškim uslovima korone bio je ambiciozan cilj odgovornih protagonista HAFI i Messerschmitt Sistema.

“Naša ekspertiza leži u tehnologijama orijentisanim ka budućnosti. Među njima su veze u oblaku, IoT infrastruktura ili rešenja za pristup kao što su pametni ili mobilni ključni sistemi. Kroz partnerstvo sa HAFI, ova rešenja se prevode u visokokvalitetne, svestrane prilagodljive dizajne. Zajedno se zalažemo za fleksibilno konfigurisane koncepte pristupa holističkim sobama”,kaže Eduard Svorski, izvršni direktor Meseršmit sistema.

Buduća saradnja stvoriće jedinstveni portfolio proizvoda u segmentu mehatroničkih pristupnih rešenja. Messerschmitt Systems nudi idealan elektronski sistemski pejzaž za integraciju pojedinačnih HAFI dizajnerskih kvaka u različitim bojama i površinskim završnicama kako bi uspešno zadovoljio potrebe dizajnerske arhitekture u poslovanju sa ugovorom.

Obe korporativne strukture nude optimalnu osnovu za visok stepen individualizacije svojih proizvoda.